top of page

Kvinde, 25 år

Jeg har med autisme et stort behov for stimuli i form af tryk på kroppen. Kram, massage og hård tryk får mig til at give slip og blive meget mere afslappet. Tyngde dyret som jeg har fået lov at teste har hjulpet mig med bedre søvn. Jeg har en tendens til at sove utroligt, vende og dreje ofte på grund af stress, angst og overtænkning. Tyngde dyret giver mig tryghed og stimulerer mit behov for berøring. Det hjælper mig med at falde til ro meget nemmere før jeg skal sove. Det er rart at have tyngde dyret liggende ovenpå eller ved siden af mig, da den kan krammes, rar og blød at røre ved. Det hjælper ved at give mit hoved et andet fokus og det bremser mine tanker.

to krammedyr.jpg

Kvinde, 30 år

About me: I often struggle to fall sleep and tend to wake up a few times during the night or very early in the morning (3-4 kl.) - mainly due to anxiety induced by high stress. It’s challenging for me to calm my mind down; especially at night time. Feedback: I tried a weighted monkey as a way of sleeping better, falling asleep faster and staying asleep longer. I would put the monkey on top of me or hug it while sleeping on the side. I found that when using the monkey, I would fall asleep faster and have better quality of sleep. I felt comforted and the weight of the monkey put me asleep faster. Overall I’d rate it as 4.5 out of 5 and can recommend to those who struggle with high anxiety. Potential improvements: — better weight distribution (so it’s more even)

Mand, 29 år

Jeg har normalt ikke problem med at falde i søvn eller at sove hele natten. Men jeg lider af kronisk angst som nogle gange gør at jeg føler mig rastløs og føler at jeg ikke kan slappe af i kroppen. Så jeg prøvede både det vægtede tæppe og en vægtet bamse separat for at se om de kunne hjælpe mig med at slappe af i de tilfælde. De var begge virkelig effektive! De simulerer at man bliver krammet på hver sin måde og det gør at kroppen automatisk slapper af og mindsker angstsymptomerne. Så jeg ville klart anbefale folk med angst eller søvn problemer at prøve dem. Bamsen er bedst hvis man gerne vil have noget at holde om men den kan være lidt for stor hvis man sover med en partner. Et vægtet tæppe kan være mere praktisk da det dækker hele kroppen og fylder mindre.

bottom of page