top of page

IKEA

IKEA, SØSTRENE GRENE, NORMAL, TIGER OSV…

Når vi shopper, gør vi det som regel ud fra et praktisk behov eller en følelse/stemning - valg af køb afhænger ofte af pris, kvalitet og en eventuelt vurdering af reelt behov. 

Hvis man shopper med sansebriller på og er på udkig efter produkter med en sansemæssig gevinst; bliver man draget til ting, rører ved ting, tager dem op og “prøver dem af”. 

Hvis man er bevidst om egne eller andres behov i forhold til sansestimulering, kan man i mange let tilgængelige og prisvenlige butikker finde gode anvendelige ting. 

Når du ser og drages mod en spændende ting, så prøv at tænke på hvilke sanser, der stimuleres: 

Er den visuelt betagende, har den en interessant eller beroligende lyd, har den en god tyngde til grounding og samling af kroppens dele, har den en vækkende duft eller en duft, der fremkalder positive følelser og minder, opfordrer den til bevægelse eller har den selv bevægelse som element, har den en overflade, der er behagelig eller interessant at røre ved???

Selvom du måske ikke tror du har brug for sådan en ting, så er det måske lige præcis det du har. Produkter designet til snoezel er dyre De er holdbare og specialfremstillet, men mindre kan også gøre det. Måske har du allerede en masse ting i hjemmet som er super fint egnet til snoezel. Vi har valgt at supplere vores private snoezel-inventar op med ting og sager fra bla. IKEA. IKEA er rimelig i priserne og er tilgængelig for de fleste. Der er masser af gode idéer i Søstrene Grene, Tiger-butikkerne og lignende steder.

Her giver vi enkelte bud på effektive produkter fra IKEA. 

ikea5.jpg
ikea1.jpg
ikea4.jpg
ikea6.jpg
ikea3.jpg
ikea2.jpg
bottom of page