top of page

Snoezelkonsulenterne
Kontakt os nederst på siden!

Som snoezelkonsulenter brænder vi for at udbrede snoezelkonceptet, og vi er klar til at hjælpe med at få implementeret idéerne i hjemmet efter individuelle behov.

Kontakt os hvis du ønsker at høre nærmere om at snoezle i det daglige liv - hjemme i stuen, på værelset, i brusebadet, ved middagsbordet, i haven, skoven, på stranden.

Rikke Aggeboe

Rikke Aggeboe

Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder i JAC Vestegnen, som er et dagtilbud for voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

I JACs dagtilbud har vi et Snoezelhus, som jeg tilbage i 2012 har været med til at etablere.

Jeg sidder med i bestyrelsen i Snoezelnetværket i Danmark.

Når jeg slapper af sidder jeg i mit lille hjørne med min Massaki Shiatsu massager og lytter enten til stille musik eller en god lydbog. Mere aktive, men ligeså dejlige måder at hverdagssnoezle på, er for mig at løbe eller gå en tur. Her kobler jeg fra og tankerne kan få frit løb.

rikke.jpg
rikke2.jpg
rikke1.jpg
rikke3.jpg
Renata Cosic

Renata Cosic 

Jeg er uddannet special pædagog og arbejder i "Aktivitets- og samværstilbud" i Nykøbing Falster, som er et dagtilbud til voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

I fritiden døser jeg i min køkkenhave og blomsterbed, med en god lydbog eller No Stress-musik.

Den bedste afslapning og ro finder jeg i naturen ved vandet.

Ellers finder jeg ro i mit hjørne med bøgerne. Hvis jeg er for stresset, bruger jeg sømmåtten som får gang i min blodcirkulation og giver mig ro i kroppen.

Renata 1.jpg
renatahave.jpg
Renata 2.jpg
renata2.jpg
Iben Falgren.jpg

Iben Falgren 

Uddannet ergoterapeut og arbejder som demenskonsulent i Gentofte Kommune, hvor jeg giver faglig sparring, rådgivning og vejledning til mennesker med demenssygdom og deres pårørende. Siden jeg blev færdiguddannet som ergoterapeut, har jeg primært arbejdet inden for demensområdet og med socialt udsatte. Jeg sidder i bestyrelsen i Snoezelnetværket i Danmark.

Når jeg skal slappe af, foretrækker jeg at der er stille omkring mig og jeg går ofte lange vandreture, helst i bjergene eller langs havet. Jeg slapper af når jeg har god tid til at tilberede mad og er glad for at spise mad der er krydret.

iben 1.jpg
iben 2.jpg
Cecilie Osbæck
cecilie2.jpg

Cecilie Sarah Osbæck 

Socialpædagog med 20 års erfaring indenfor arbejdet med voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelser på bo- og dagområdet. Arbejder desuden i Snoezelhuset på Vestegnen med undervisning, projekter samt  individuelle - og gruppeforløb. 

Når jeg slapper af, skal jeg helst skærmes for lyd med høretelefoner med musik afstemt til mit humør. Jeg er meget glad for min skulder/nakke massagepude, og så skal jeg helst have kig ud i haven eller på min brændeovn. Jeg har ofte en pude eller tæppe over maven. Jeg er ret følsom overfor dufte, og da verden er fyldt med dufte, vil jeg gerne fylde mit hjem med dufte, der gør mig godt - har for nyligt opdaget en serie rengøringsmidler med naturlige dufte, som jeg nyder at omgive mig med. Ellers nyder jeg når naturen lugter som sig selv og kan inviteres ind ved udluftning.

cecilie pejs.jpg
cecilie1.jpg
Jette Lykke

Jette Lykke 

Jeg er uddannet folkeskolelærer, familieterapeut, og mindfulnessinstruktør. 

Jeg har mange års erfaringer i arbejdet med børn med særlige udfordringer i dag- og døgnbehandling, og med kvinder og børn på krisecenter. 

Er på 2. år ansat i Snoezelhuset i Helsingør som snoezelvejleder.

Når jeg skal grounde mig løbet af en dag med mange sanseindtryk, hviler jeg under en tyngdedyne i stilhed og fokuserer på mit åndedræt. I det mørke vinterhalvår kan smukke lyseffekter stoppe mit tankemylder, og jeg er meget optaget af musikkens betydning for humør og velvære.

Og så elsker jeg hængestolens beroligende effekt! 

Går ture i skoven flere gange om ugen - hele året.  

jetteskov.jpg
Jette døser.jpg
jasmin.jpg

Brug formularen hvis du vil kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig -

og vi svarer hurtigst muligt!

Thanks for submitting!

bottom of page